Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Kropiniewicz Agata
(1)
Prange-Barczyński Tomasz (1969- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Winiarnie
(1)
Winiarstwo
(1)
Wino
(1)
Gatunek
Poradniki
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [157].
I. PRAKTYKA 1. Na czym polega zawód sommeliera 2. Narzędzia pracy sommeliera 3. Kieliszki i karafki 4. Organizacja piwnicy win 5. Serwis wina 6. Serwis innych napojów i cygar 7. Sprzedaż wina w resteuracji 8. Łączenie wina i potraw. II. TEORIA 9. Od winorośli do wina 10. System klasyfikacji win 11. Sztuka degustacji. III. REGIONY WINIARSKIE ŚWIATA.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-91600 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej